Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vésky noční

28. 10. 2007
Noční soutěž ve Véskách se povedla i když Mistřice B nezazářili přivezla Mistřická výprava ze závodu hodně peněz za umísťení.
Večer kdy jsme si dali sraz se všechno
dobře odvíjelo, Olda nám řekl že nemůže jít kvůli tomu že má záda:-). No a Keďa se radši pro jistotu ani neozýval no protože byl v práci. Tag jsme odjeli do Vések v šesti ale nás pět si řeklo že závodit ani nebudeme.
Po příjezdu nás čekala velkoplošná projekce každého ůtoku no a potom jsme si řekli že když je to poslední závod že musíme závodit třeba i v pěti. Já sem si to před pokusem zkusil za A team tréningově ale moje zaváhání na koši je stálo 4. místo ale já si myslím že i tag dobré . No ale pak jsme našli náhradu ze starého Města na stroj, protože Kouč šel na béčka a Píďa se vrátil na svůj strašně milovaný rozdělovača Kropin z a teamu šel na proud. Ůtok se rozběhl krásně u seběhu k terčom Vašek zjistil že nemá proudnici a už to bylo poslední místo dokončených časů tag jak je u nás zvykem po celou sezonu. No ale chuť nám spravily holky když suveréně vyhráli a tag se aspoň jedno vítězství domů dovezlo. Jinak supr soutěž ale hlavně se už moc těším na příští sezonu až B team vyhraje svůj první zavod:!!!
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář